FRI Swiss GmbH – Dyqani i Fondacionit të Rinisë Islame

Produkte të shumta

Ne ofrojmë gamë të gjerë produktesh duke filluar nga librat e deri tek produktet natyrale.

Produkte të sigurta

Ne sigurohemi që secili produkt të jetë i sigurtë për përdorim nga blerësi

Produkte cilësore

Ne përkujdesemi që çdo produkt që ofrojmë ti përket cilësise më të mirë

Produkte që ndihmojnë

Ne ofrojmë produkte natyrale me efekt të shpejtë dhe pozitiv

Ne jemi të lumtur të tregojmë se jemi dyqani më i madh online në tërë shtetin e Zvicrrës

Hapat që duhet ndjekur për të bërë porosi, të cilat më pastaj procesohen nga ekipa e dedikuar dhe profesionale e jona

1.KRIJIMI I POROSISË

  1. Porositni direkt në uebfaqe, në rrjete sociale, nr. e telefonit apo edhe përmes email-it tonë zyrtar.

2. KONFIRMIMI I POROSISË

Ekipi i mbështetjes kontakton me blerësin për të konfirmuar dhe vazhduar më tutje me porosinë.

3.PROCESIMI I POROSISË

Pas konfirmimit përfundon përgaditja dhe paketimi i porosisë/ve që më pas ato dorzohen tek posta.

4.PRANIMI I POROSISË

Çdo porosi përgaditet brenda 48 orëve dhe në bazë të lokacionit dorzohet brenda 10 ditëve